Satsa på ett bra reklamtält

Ett bra reklamtält kan vara smart att ha om du ofta är ute och vill visa upp dig och ditt företag på olika event. När det gäller reklamtält eller eventtält som det även kallas så finns det flera bra modeller att hitta hos reklamtält.se. De har idag tre serier av eventtält:

  • Standardtält
  • Premiumtält
  • Heavy Duty tält

Du kan välja om ditt tält ska vara otryckt eller om du vill ha eget tryck på det. Just att ha företagets logga eller liknande på tältet är rätt smart, eftersom alla då direkt vet vem som har tältet uppställt.

Hitta ett eventtält som passar dina behov

Vad för slags reklamtält du ska satsa på det beror lite på vad du ska ha det till och hur ofta. När det gäller standard, så är det en enklare variant av eventtält, som ändå är av hög kvalitet och klarar av det mesta. Det är även enkelt att sätta upp och ta ner.

När det gäller premium så är det ett något robustare tält, som även det är av hög kvalitet och kan sättas upp enkelt.

Heavy Duty är ett tält för dig som ställer stora krav på ditt reklamtält. Det är ett ganska tungt tält och det kräver flera personer för att sätta upp det.

Andra typer av eventtält

Hos reklamtält.se finns det även ett par andra typer av eventtält. Bland annat finns ett så kallat archtent, som ser ut just som en båge. Du hittar även ett startent samt ett airsealed tält. Kika gärna på företagets hemsida för att se hur dessa ser ut.